Sessions de debat

 

Les dues properes sessions de debat dins el programa d’activitats de “urbanoporosi” les plantegem com una nova aproximació al fenomen, ara des de la pràctica urbanística, des d’un llenguatge més propi dels arquitectes, els geògrafs o els advocats. El mecanisme que busquem és deixar-nos portar per la conversa entre els diversos convidats i el diàleg amb els assistents. Pretenem així anar recollint elements per a la diagnosi i estratègies per a l’acció.

La primera sessió, CONSTRUIR A LA CIUTAT BUIDA (Dimecres 2 de maig) comptarà amb l’Albert Cortina (advocat urbanista) i el Joan Carles Sallas (arquitecte urbanista) i tractarà d’identificar si la singularitat que observem comporta la necessitat d’adaptar la pràctica urbanística. Tenim suficient marge de maniobra per fer front a aquesta situació amb el context normatiu actual? Són vàlids els instruments i el planejament actual?

La segona sessió,  RE-IMAGINAR LA VIDA URBANA (Dimecres 9 de maig) comptarà amb l’Helena Cruz (Geògrafa), Albert Àrias (Geògraf) i Roger Sauquet (Arquitecte) i s’adreçarà a l’exposició de diverses estratègies d’intervenció sobre la ciutat des de la perspectiva de la participació i el conflicte, la custòdia urbana o les noves pràctiques arquitectòniques.

 

CONSTRUIR A LA CIUTAT BUIDA – Dimecres 2 de maig
– Albert Cortina (Advocat urbanista)
– Joan Carles Sallas (Arquitecte urbanista)

RE-IMAGINAR LA VIDA URBANA – Dimecres 9 de maig
– Helena Cruz (Geografa)
– Albert Àrias (Geògraf)
– Roger Sauquet (Arquitecte)

Les dues sessions començaran a les 19:00 i tindran lloc a l’Aliança Francesa de Sabadell

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Llicència