HABITAR A LA CIUTAT BADALL. Debat sobre l’habitatge a Urbanoporosi

Us convidem a la sessió de debat del proper 30 de maig, que hem titulat “HABITAR A LA CIUTAT BADALL.”

La voluntat d’aquest debat és presentar el posicionament de les quatre institucions/organitzacions convidades (Ajuntament, Plataforma d’Afcetats per la Hipoteca, Cambra de la Propietat Immobiliària i Drapaires d’Emaús) en relació a la situació de l’habitatge en el context de crisi actual.

L’elevat percentatge d’habitatges buits, abandonats o a mig construir comporta problemes molt diversos que afecten de forma diferent a les parts implicades (ciutadans, propietaris, administració municipal, promotors immobiliaris, …). Es tractarà d’escoltar i estimular el debat entre els diversos punts de vista amb l’objectiu de posar sobre la taula estratègies per garantir el dret a l’habitatge (i a una ciutat sostenible i de qualitat) en un context que requereix d’una estreta col·laboració per part de totes les parts i d’una tasca de mediació i planificació significativa per part de l’administració.

Dimecres 30 de maig, 19h. Casal Pere Quart

Amb:
– Ajuntament de Sabadell. Regidor d’urbanisme. Joan Manau
– Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHCS)
– Cambra de la Propietat Immobiliària de Sabadell. Gerent. Jaume Torras
– Drapaires d’Emaús de Sabadell. Rosa Casamartina

Us oferim a continuació alguns enllaços amb notícies relacionades

En un moment en què l’accés a l’habitatge a la ciutat està de plena actualitat, creiem que aquest debat pot ser una bona oprtunitat per situar el conjunt d’iniciatives en marxa i el posicionament de quatre actors amb molt coneixement i amb un rol fonamental.
Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Llicència