“Urbanoporosi” a Olot, en el marc del Seminari sobre Paisatge i Món Local

Aquesta tardor l’exposició “Urbanoporosi. Sabadell i els silencis urbans” viatja  a Olot, concretament a l’Hospici, on s’estarà entre el 26 de setembre i el 25 d’octubre, en motiu del Seminari Internacional Redescobrir el Paisatge des del Món Local.

El Seminari, organitzat per l’Observatori del Paisatge de Catalunya, evidencia que el món local veu cada vegada més el paisatge com un motor per al seu desenvolupament i una via per a incrementar el nivell d’autoestima, la identitat i la qualitat de vida de la ciutadania.” Si voleu seguir-lo per twitter, ho podreu fer a través de l’etiqueta #paisatgelocal .

En paral·lel, l’Observatori ha presentat un espai web temàtic sobre paisatge i món local que “recull, classifica i ordena una selecció de les principals experiències existents arreu d’Europa sobre promoció del paisatge a escala local, i les posa a disposició d’ajuntaments, mancomunitats, entitats locals, persones especialitzades i el públic en general. Pretén ser un espai de referència sobre tot allò relacionat amb el paisatge a escala local.” Feu-hi una ullada!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

  • Llicència