qui som

Bernat Lladó Mas (1978). Doctor en Geografia Humana per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa en diferents projectes culturals combinant disciplines i camps diversos. Ha escrit i publicat en revistes i llibres.


Maties Serracant Camps (1976). Llicenciat en Geografia. Treballa des de fa 10 anys en l’anàlisi i la planificació de la mobilitat, la planificació estratègica ambiental als municipis i l’avaluació ambiental del planejament urbanístic i territorial. És col·laborador habitual de l’Observatori de la Urbanització (Departament de Geografia, UAB) i de l’empresa Minuartia Serveis ambientals. És coautor del treball “Pla d’Acció per a la conservació i la gestió dels espais naturals de la plana del Vallès” desenvolupat des de l’ADENC així com de l’apartat de mobilitat de l’”Estratègia de Desenvolupament Sostenible de Catalunya”.
twitter.com/mserracant


Berta Tiana Alsina (1978). Diplomada en fotografia a l’Escola de Fotografia de la Fundació Politècnica de Catalunya. Des del 2002 treballa com a fotògraf freelance exercint en el camp del reportatge, del retrat, de l’arquitectura i l’interiorisme, en la reproducció de peces d’art i d’altres disciplines.  Gran amant de la fotografia, busca sempre captar l’essència estètica del que retrata. Oferir imatges senzilles o complexes però sempre amb una visió creativa per reforçar la bellesa del que té davant la càmara. El 2008 inaugura estudi propi on realitza imatges de moda, foto- producte, gatronomia i retrats.
www.bertatiana.com    –   twitter.com/bdfotografiaPodeu contactar amb nosaltres a espaisbuits (@) gmail.com o a twitter @sabadall

Anuncis
  • Llicència
  • Anuncis